Apple Haberleri

Eşsiz Mavi Tonuyla iPhone 15 Pro: Eylül’de Geliyor !

Print Friendly, PDF & Email

Bu Eylül ayında tanıtılacak olan iPhone 15 Pro modelleri, Unknownz21 tarafından sağlanan bilgilere göre, gri tonlarına sahip benzersiz bir koyu mavi renkte olacak. Unknownz21, gelecek nesil iPhone’lar hakkında birçok detay sağlayan ve Vision Pro gibi diğer Apple cihazları hakkında doğru bilgiler veren bir kaynak.

Yeni bir titanyum malzeme ile sunulan mavi ton, Apple’ın geçmişte kullandığı paslanmaz çelikten farklı bir fırçalanmış yüzeye sahip olacak. Renk, Apple’ın iPhone 12 Pro modelleri için kullandığı maviye benziyor, ancak titanyum yüzeyi daha iyi tamamlamak için daha koyu ve daha gri görünüyor. Beklenen mavi tonu gösteren bir dizi resim oluşturduk.

Mavi, gümüş, uzay grisi/uzay siyahı ve titanyum gri tonlarına eşlik etmesi bekleniyor, son renk uzay grisi/uzay siyahı tonundan daha açık bir gümüş-gri.

iPhone 15 Pro modelleri için derin kırmızı bir renk hakkında birçok söylenti gördük, ancak Unknownz21, bu rengin geliştirme aşamasında olduğuna dair bir işaret görmedi. Ancak, mavi renk, iPhone 15 Pro prototip cihazlarında kullanılmış, bu da mavinin, Apple’ın üzerinde çalıştığı son renk olabileceğini düşündürüyor.

Apple‘ın yeni titanyum malzemede PVD kaplamayı test etmek için maviyi kullanıyor olma ihtimali her zaman vardır ve iPhone 15 Pro’nun lansman versiyonu için farklı bir renge geçiş yapabilir, ancak prototipleme için kullanılan mavi, muhtemelen Apple’ın bir sonraki nesil akıllı telefonları için sunmayı planladığı renk seçeneklerinden biri olduğunu gösteriyor. MacRumors, Apple’ın iPhone 15 Pro’nun prototip versiyonları için mavi rengi kullandığını doğrulayan geniş kanıtlar gördü.

iPhone 15 modelleri söz konusu olduğunda, şimdiye kadar bildiğimiz renkler arasında parlak pembe, parlak mavi ve yeşil bulunuyor.

Tasarım konusunda, iPhone 15 Pro modelleri, iPhone 14 Pro modellerine benzer görünecek, ancak bazı küçük tasarım değişiklikleri olacak. Ekranın etrafındaki çerçevelerin daha ince olması bekleniyor ve sessiz mod anahtarı, çok fonksiyonlu bir sessiz düğme ile değiştirilecek. Lightning portunun yerine bir USB-C portu olacak ve ses ve güç düğmeleri biraz farklı yerlerde olabilir.

Kamera lens düzeni, yalnızca bu cihaza özel olan periskop lensi barındırmak için iPhone 15 Pro Max’ta bir güncelleme görecek ve daha az parlak olan yeni titanyum çerçeve yüzeyi ile iPhone 15 Pro modelleri, iPhone 14 Pro modellerinden farklılık gösterecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen sitemizde reklamlara izin verin Değerli okurumuz, Farkında olarak veya olmayarak Adblocker (Reklam Engelleyici) kullanarak sitemizi ziyaret etmektesiniz. Apple Türk olarak size en hızlı, en doğru bilgi ve haberleri sunmak için çaba gösteriyoruz. Bizim de bu kapsamda maliyetlerimizi karşılayabildiğimiz tek gelir kalemimiz, internet reklamları. Elimizden geldiğince bu reklamların sizi rahatsız etmemesi için azami özen göstermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda AdBlock (Reklam Engelleme) aracınızda www.appleturk.com alan adını beyaz listeye almanızı, veya bu alan adında engelleyiciyi kapatmanızı ve tüm internet sektörünün sağlıklı gelişimi için Adblock aracınızı kaldırmanızı rica ediyoruz.