Apple Haberleri

Apple iPhone 15 Reklamında Portre Kamera Yetenekleri Öne Çıkıyor !!

Print Friendly, PDF & Email

Apple bugün, cihazın bazı kamera yeteneklerine odaklanan yeni bir iPhone 15 reklamını paylaştı. Reklam, bir resmi çekme ve düzenleme sürecinde odak ayarını yapma seçeneği gibi cihazın kamera özelliklerine vurgu yapmaktadır.

Reklamda bir grup, albüm kapağında çalışıyor. Grubun bir üyesi, iPhone’u kullanarak grubun üçlüsünün bir resmini düzenliyor ve düzenleme sırasında Portre konu odak ayarlama özelliğini kullanarak öne çıkan kendisine odaklanıyor ve arka planda olan grup üyelerini bulanıklaştırıyor.

iPhone’u grubun diğer üyesine veriyor, o da resmi tekrar düzenleyerek odak noktasını kendisine çeviriyor, arka planı ve önyüzü bulanıklaştırarak onu resimden çıkarıyor. İkisi hangi resmi kullanacakları konusunda tartışıyorlar ve üçüncü grup üyesinin görüşünü almadan önce.

Reklamın sonunda, odak noktasını kendisine çevirerek diğer ikisini bulanıklaştıran üçüncü grup üyesinin seçimini kullanıyorlar.

“Fotoğraflarınızı portrelere dönüştürün,” diye belirtiliyor videonun sloganı.

iPhone 15 veya iPhone 15 Pro modelinde Geniş açı kamerasıyla çekilen standart görüntüler odak düzenlemeyi destekler. Düzenleme arayüzünde diyafram simgesine dokunmak, arka planın bulanıklılık miktarını bir kaydırıcı ile ayarlamayı sağlar. Bu özellik, görüntünün orijinal olarak Portre modunda çekilmemiş olması durumunda bile mevcuttur.

Birden fazla konuyu içeren bir fotoğrafta, fotoğrafın odak noktasını değiştirmek için görüntüdeki kişilerden veya nesnelerden birine dokunarak kullanılabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen sitemizde reklamlara izin verin Değerli okurumuz, Farkında olarak veya olmayarak Adblocker (Reklam Engelleyici) kullanarak sitemizi ziyaret etmektesiniz. Apple Türk olarak size en hızlı, en doğru bilgi ve haberleri sunmak için çaba gösteriyoruz. Bizim de bu kapsamda maliyetlerimizi karşılayabildiğimiz tek gelir kalemimiz, internet reklamları. Elimizden geldiğince bu reklamların sizi rahatsız etmemesi için azami özen göstermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda AdBlock (Reklam Engelleme) aracınızda www.appleturk.com alan adını beyaz listeye almanızı, veya bu alan adında engelleyiciyi kapatmanızı ve tüm internet sektörünün sağlıklı gelişimi için Adblock aracınızı kaldırmanızı rica ediyoruz.