Teknoloji Haberleri

Cybertruck temalı Samsung Galaxy S24 Ultra satışta !!

Print Friendly, PDF & Email

Cybertruck temalı Samsung Galaxy S24 Ultra modelini Tesla Cybertruck temasıyla birleştiren eşsiz bir telefonu tanıtacağım. Bu özel tasarım, hem lüks hem de teknoloji meraklıları için bir hayranlık kaynağı olacak.

Cybertruck Temalı Galaxy S24 Ultra Tasarımı

  • Caviar, Samsung Galaxy S24 Ultra için Cybertruck temasını kullanarak sadece 99 adet üreteceği bu özel tasarımı hazırladı.
  • Telefon, havacılık endüstrisinde kullanılan titanyum malzemeden imal edildi ve renkli emaye ile desteklendi.
  • Tasarım, aracın camlı bölümünü gösteren çıkıntılara da ev sahipliği yapıyor, bu da tasarımın daha ilginç bir hâle bürünmesini sağlıyor.

Teknik Özellikler

  • Cyber serisi Galaxy S24 Ultra, sadece 99 adet üretilecek.
  • Telefonun teknik özellikleri orijinal model ile aynı. Caviar sadece dış tasarıma müdahale etti.
  • 256 GB depolama alanı kapasiteli versiyon için 8.770 dolar (yaklaşık 282.550 TL) ödeme yapmanız gerekecek.
  • 1 TB kapasiteli en pahalı versiyonu ise 9.490 dolar (yaklaşık 305.750 TL) karşılığında satın alınabilecek.

Fiyat

  • Standart Galaxy S24 Ultra’nın başlangıç fiyatı 75.499 TL olarak belirlenmişti.
  • Eğer bu özel tasarım Galaxy S24 Ultra’ya sahip olmak isterseniz, ellerinizi çabuk tutmalısınız. Bu eşsiz telefon, hem lüks hem de teknoloji tutkunları için bir yatırım olabilir.

Tesla Cybertruck temasıyla tasarlanan Samsung Galaxy S24 Ultra, hem göz alıcı hem de sınırlı sayıda üretilen bir cihaz. Eğer farklı ve özel bir telefon arayışındaysanız, bu tasarımı değerlendirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen sitemizde reklamlara izin verin Değerli okurumuz, Farkında olarak veya olmayarak Adblocker (Reklam Engelleyici) kullanarak sitemizi ziyaret etmektesiniz. Apple Türk olarak size en hızlı, en doğru bilgi ve haberleri sunmak için çaba gösteriyoruz. Bizim de bu kapsamda maliyetlerimizi karşılayabildiğimiz tek gelir kalemimiz, internet reklamları. Elimizden geldiğince bu reklamların sizi rahatsız etmemesi için azami özen göstermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda AdBlock (Reklam Engelleme) aracınızda www.appleturk.com alan adını beyaz listeye almanızı, veya bu alan adında engelleyiciyi kapatmanızı ve tüm internet sektörünün sağlıklı gelişimi için Adblock aracınızı kaldırmanızı rica ediyoruz.