Apple HaberleriHaberler

iPhone SE 4 İddialara Göre Action Düğmesi, USB-C, Yüz Tanıma ve Daha Fazlasını İçerebilir

Print Friendly, PDF & Email

Dördüncü nesil iPhone SE, “Unknownz21” adıyla bilinen hesaba göre iPhone 15 Pro tarzında bir Action Düğmesi dahil olmak üzere birkaç önemli özellik barındıracak.

Bu haftanın başlarında, ”Unknownz21” adlı hesaba göre dördüncü nesil iPhone SE’yi “etkili bir şekilde bir iPhone 14 türevidir” şeklinde tanımlayarak, daha önce Apple analisti Ming-Chi Kuo gibi isimlerden gelen raporları yineledi.

En son attığı tweet’te, Unknownz21 Apple’ın bir sonraki uygun fiyatlı iPhone’u hakkında bazı yeni detaylar sunuyor ve tasarımının ‌iPhone 14‌ temel alınarak yapılacağını tekrarlıyor. Cihaz muhtemelen ‌iPhone SE‌’yi ilk kez Lightning yerine USB-C bağlantı noktasıyla buluşturacak. Ayrıca iddiaya göre Yüz Tanıma özelliği de bulunacak ve ‌iPhone SE‌’nin Touch ID düğmesini koruyabileceğine dair önceki söylentileri çürütecek.

En ilginç olanı, cihazın ‌iPhone 15 Pro‌ ve ‌iPhone 15 Pro‌ Max gibi bir Action Düğmesi taşıyacağı iddiasıdır. Bu, ‌iPhone SE‌ ile ‌iPhone 15‌ ve ‌iPhone 15‌ Plus arasında net bir ayrım yaratacaktır, zira bu özelliğin sunulması beklenmeyen modellerdir. ‌iPhone SE‌, iddiaya göre ayrıca mevcut modele benzer tek arka kamera düzenini koruyacak.

iphone-se-4

Bu haftanın başlarında, üreticilerin dördüncü nesil ‌iPhone SE‌’nin OLED ekran panelleri için Apple’dan sipariş almak üzere teklifte bulunduğu bildirildi, bu mevcut modelin LCD’sine kıyasla önemli bir yükseltme olacaktır. Bir sonraki nesil ‌iPhone SE‌’nin ayrıca Apple’ın uzun zamandır söylentileri süren özel 5G modemi içeren ilk cihazlardan biri olması bekleniyor. Ancak 2025’e kadar piyasaya sürülmesi beklenmiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen sitemizde reklamlara izin verin Değerli okurumuz, Farkında olarak veya olmayarak Adblocker (Reklam Engelleyici) kullanarak sitemizi ziyaret etmektesiniz. Apple Türk olarak size en hızlı, en doğru bilgi ve haberleri sunmak için çaba gösteriyoruz. Bizim de bu kapsamda maliyetlerimizi karşılayabildiğimiz tek gelir kalemimiz, internet reklamları. Elimizden geldiğince bu reklamların sizi rahatsız etmemesi için azami özen göstermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda AdBlock (Reklam Engelleme) aracınızda www.appleturk.com alan adını beyaz listeye almanızı, veya bu alan adında engelleyiciyi kapatmanızı ve tüm internet sektörünün sağlıklı gelişimi için Adblock aracınızı kaldırmanızı rica ediyoruz.