Apple Haberleri

Apple’ın 2023 iPad Air Güncellemesi Ekim Ayında Geliyor: İşte Detaylar!

Print Friendly, PDF & Email

iPad Air, 2023’ün tek iPad yenilemesi olarak Ekim ayında piyasaya sürülebilir. Çin sosyal medya sitesi Weibo‘da paylaşılan bir söylentiye göre.

“Bu yıl sadece iPad Air serisi güncellenecek,” şeklinde bir gönderide, ürün yenilemenin Ekim ayında gerçekleşeceği ve “bu yıl mini ve Pro olmayacağı” ile ilgili bir açıklama yer alıyor. Bu bilgi, Apple’ın planları hakkında doğru bilgileri açıklama konusunda kanıtlanmış bir geçmişe sahip bir hesaptan geliyor.

Bloomberg’dan Mark Gurman, yeni özelliklere sahip bir iPad Air‘in çalışmalarının devam ettiğini ve cihazın muhtemelen Ekim ayında “yakında” geleceğini söyledi. Bu söylenti, Gurman’ın en son açıklamalarından önce Weibo’ya gönderildi.

ipad-air-5-6 colors

Gurman, Ekim ayında başka bir Apple ürün lansmanının olacağına inanıyor, ancak yeni cihazları tanıtmak için tam bir etkinlik düzenleneceğine dair şüphelerini dile getirdi. Bu yılın başlarında duyurulan M2 Pro ve M2 Max MacBook Pro modellerinin tanıtımının basın açıklaması ve kısa bir video ile yapıldığı gibi olabileceğini söyledi. Gurman, Ekim ayında “buna benzer bir şeyin” olabileceğini iddia etti. “Sanırım insanları Cupertino’ya video izlemek için çekmeye yetecek kadarları var gibi gelmiyor, bunu [iPhone 15] lansmanı için yaptıkları gibi,” dedi.

Apple, son olarak iPad Air’i 2022 Mart ayında M1 çip, Center Stage desteği sunan yükseltilmiş 12 megapiksel ön kamera, daha hızlı bir USB-C bağlantı noktası, hücresel modellerde 5G desteği ve yeni renk seçenekleri ile güncelledi. Amerika Birleşik Devletleri’nde 64GB depolama için fiyatlandırma 599 $ ‘dan başlıyor. Gelecek nesil iPad Air’in hangi yeni özellikleri sunacağı belirsiz, ancak olasılıklar M2 çipi, iPad Pro gibi bir Thunderbolt bağlantı noktası, Apple Pencil hovers desteği ve yeni renk seçeneklerini içerebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen sitemizde reklamlara izin verin Değerli okurumuz, Farkında olarak veya olmayarak Adblocker (Reklam Engelleyici) kullanarak sitemizi ziyaret etmektesiniz. Apple Türk olarak size en hızlı, en doğru bilgi ve haberleri sunmak için çaba gösteriyoruz. Bizim de bu kapsamda maliyetlerimizi karşılayabildiğimiz tek gelir kalemimiz, internet reklamları. Elimizden geldiğince bu reklamların sizi rahatsız etmemesi için azami özen göstermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda AdBlock (Reklam Engelleme) aracınızda www.appleturk.com alan adını beyaz listeye almanızı, veya bu alan adında engelleyiciyi kapatmanızı ve tüm internet sektörünün sağlıklı gelişimi için Adblock aracınızı kaldırmanızı rica ediyoruz.